Ny iPhone

  2014-09-29 / 21:16:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Materiell lycka må vara kortvarig men ack så bra man mår när man äntligen köper något man länge velat ha!

Student 2015

  2014-09-29 / 16:37:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Idag hade hela stan studiedag, såå skönt med långhelg! Men trots studiedagen blev det ändå en vända till skolan; för att prova studentmössa. Gud vad tiden går fort, kändes som jag nyss började första ring! Nu känner man verkligen att det börjar dra ihop sig. Skräckblandad förtjusning!

Long time no see

  2014-09-28 / 22:40:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej folket! Jag är tillbaka efter en och en halv veckas oplanerat uppehåll. Jag har helt enkelt inte haft tid. Med två prov, flertalet inlämningar, filmkväll, gymmande, födelsedagsfirande, bio, övernattning i Uppsala, jobb, etc. så har man lixom inte så mycket tid över. 
Nu är dock planerna att fortsätta som vanligt. Adios!

Paradise hotell-mys

  2014-09-17 / 21:55:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Sunny day

  2014-09-17 / 08:32:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Igår bjöd Daniella med mig ut på fika efter skolan. Bra initiativ av henne då jag själv känner att jag "glömmer bort" mina vänner till och från nu när jag har så mycket annat runt mig att tänka på.
Vi hade lika roligt som alltid och hon är så bra att prata med, alla borde ha en vän som henne!
Efter fikat i den fantastiska höstsolen, men som mer kändes som en sommarsol, gick vi på stan. 
Summa summarum; underbar dag!



Valsöndag

  2014-09-16 / 20:15:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ingen har väl missat att det var val i söndags. Själv var jag på socialdemokraternas valvaka här i stan, trevligt trevligt. Det var säkert 100 pers som var inbjudna och det blev mycket buande såväl som jubel. 
Jag är otroligt glad över att de vann men inte alls nöjd över hur röstfördelningen ser ut, det borde säga rätt mycket om vart jag står politiskt.
Annars väldigt mysig kväll men det kanske blev en något för sen natt då jag följde nästan hela valvakan vilket resulterade i en försovning, hehe oups.




Fest för farsgubben

  2014-09-16 / 19:43:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


I lördags var det som sagt 40årsfekke för pappa, grymt kul!!! Riktigt trevligt folk, god mat, trubadur och lite för mycket dricka måste jag erkänna. Drack inte mycket som var starkt utan mest 2,25% jordgubb & lime cider för att det är så jäkla gott haha. Bakis i söndags var inte så härligt men allt som allt var det en jävligt go helg!







And I'm feeling good

  2014-09-13 / 01:53:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Hade ett riktigt bra avslut på denna fredagen! Käkade pizza, hade det mysigt med fina människor i husvagnen som står uppställd på en camping i närheten och spelade klassiska brädspel. Mycket skratt och må-bra känslor.
Har också hunnit med att dra ihop frågor till en rundvandring som kommer handla om pappa. Har fått med ett par pinsamma frågor, det kommer bli grymt, haha!

Friday!

  2014-09-12 / 15:44:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Sista skoldagen den här veckan är över och helgen tar vid, yeeey! Hade en riktigt bra skoldag, faktiskt, det var länge sedan.
Planerna för helgen är att pappa kommer ha 40-årsfest så vi kommer ha massa släkt och vänner här. Pappa har hyrt en lokal som ligger vid vattnet, så synd att det är lite för kallt för att bada.
Några sysslingar till mig från Norrland, som är typ i min ålder, kommer idag och sover hos oss. Så kul, det var länge sedan vi träffades!


Mys och presenter

  2014-09-12 / 15:01:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Fikade på ett nytt café igår med mamma, brorsan och älskling. Supermysigt och fan vad med goda grejer de hade!
Tidigare på dagen, i skolan, fick jag en lite sena presenter av finaste vännerna. Skippar nog att berätta vad det var, haha. ;)

Or nah

  2014-09-09 / 19:02:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Nu börjar prov sakta rulla in. Härligt! Fast nä. Plz give me a break.

Arton år och alkis-snack

  2014-09-08 / 21:42:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Trots att de missade "h"-et i mitt namn på tårtan så blev det en lyckad födelsedag haha. 
Firade med nära och kära och därefter blev det pizza med familjen och lite släkt. Sedan skulle jag egentligen jobbat ett kort pass på kvällen, men mina underbara arbetskamrater ordnade i sista stund så att jag slapp! Så tacksam, det hade inte varit så roligt att fira sin 18-årsdag på jobbet. Istället mös jag med världens vackraste och kollade film. 
Var inte alls sugen på att gå ut så sket i det, till skillnad från många andra som absolut inte ser något annat möjligt sätt än att fira sin ARTONÅRSDAG PÅ KROGEN WOW SO AWESOME. Nej men ärligt talat, med risk som att låta som en bitter*pip*, det är rätt töntigt. Har det varit suget i arton år, att äntligen få gå på krogen? Nä, utan det är bara för att man kan och att folk nu för tiden (i alla fall i min ålder) antar att det är det man gör då. Det kan också kännas "vuxet" men jag skulle snarare säga att stå emot är det. Jag själv fick frågan, dagen efter min födelsedag, om jag var bakis? Öh..nä. Det må vara så att dagens ungdomar dricker mer än man någonsin gjort i historien och det har aldrig varit så "inne", men jag är väl ett undantag och jag är jävligt stolt över det.

New hair

  2014-09-03 / 17:29:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Besökte frisören imorse, det var verkligen dags för det! Blev faktiskt väldigt nöjd även fast det kändes lite motigt att klippa bort 20 cm av sitt långa hår. Håret var galet långt (vi snackar i princip enda ner till rumpan) och slitet som fan. Men jag brukar bara klippa mig två gånger per år, oftast en gång på våren och en gång på hösten, så det är sånt man får förvänta sig. Dessutom plattar jag håret mer eller mindre varje dag eftersom det annars är vågigt. Många har sagt att mitt hår är superfint naturligt  men jag trivs helt enkelt inte i det.

Något annat som är värt att fira, förutom  att mina slitna toppar äntligen är borta, är att älsklingens brorsa gick vidare i idol! Det visste jag sedan länge, hähä, men igår sändes det på tv så nu spelar det ingen roll att jag berättar. Glad för hans skull, han vill detta så mycket. 

Tuesday inspiration

  2014-09-02 / 21:42:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER











Acne

  2014-09-02 / 16:15:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Kan nog vara den snyggaste jackan jag någonsin sett. Dessutom är den här modellen på jacka otroligt hett i höst. Hade jag varit tät (vilken vanlig människa kan punga ut 16 lax på dirren lixom) hade jag inte tvekat!

New in - snake sneakers

  2014-09-01 / 11:20:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Japp, det här är mitt andra par skor på en vecka. Men jag var tvungen eftersom att jag äntligen hittade ett par slip-on's som såg ut som jag länge tänkt att jag vill ha dem. Dessa är i svart ormimitation och kostade ynka 349kr på din sko!

OOTD

  2014-09-01 / 08:13:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Halloj! This is the outfit of a sjukling som är hemma från skolan. Otroligt glamoröst.

I lördags var jag förövrigt i Uppsala, istället för Västerås som jag hade tänkt, och shoppade först för att sedan dra en sväng till mamma och äta där och kolla film. Mysigt! 
Efter shoppingturen i lördags kände jag mig inte riktigt nöjd. Jag hittade ett par saker jag behövde men utbudet i butikerna där var väl inget att hänga i granen trots att själva butikerna var stora, så igår åkte jag till Västerås och då hittade jag ytterligare lite mer. Letar dock fortfarande efter ett par snygga klackar och en najsig festklänning. 

Hoppas att ni andra mår bättre än vad jag gör, ciao