Om framtiden

  2014-11-25 / 19:19:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Ovanligt bra och roliga skoldagar både igår och idag måste jag säga! Ren tillfällighet dock, haha. 
Imorgon blir det SACOs studentmässa i Älvsjö. Ska bli intressant och också nice att få "ledigt" från skolan en dag. Känner att jag inte har någon aning om vad jag vill satsa på i framtiden så hoppas på att bli lite klokare av mässan. Har jag, efter det, fortfarande ingen aning så blir det att jobba och resa efter studenten ett tag. Kanske blir jag klokare av det, kanske inte. Men jag tänker inte börja plugga till något direkt efter gymnasiet som inte känns 100% bara för att jag går ett högskoleförberedande program och för att de flesta andra gör det. Aja, time will show! Hoppas allt är bra med er läsare!

Bathroom selfies w/ beauties

  2014-11-24 / 18:21:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Lördagen bjöd på festligheter eftersom fina Märta blev arton barre (happy b-day igen!!!). Först blev det middag/tjejkväll/förkrök-ish at her place med flertalet andra tjejer och sedan utgång. Första gången i Sverige för mig, och inte för att vara sån men..inget jämfört med klubbar i Dubai. Hade såklart anat det men såå stor skillnad trodde jag inte att det skulle vara (kan iof också ha att göra med att det var i min lilla skitstad, haha). Inte alls lika nice men hade en mycket rolig kväll med trevligt folk! 
Nu ska jag tagga paradise hotel, BÄZTA. Hadeeeee


School and pizza

  2014-11-21 / 08:24:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Gårdagen var rätt så bra. Den började med att jag fick agera modell, älsklingen ville tydligen använda mitt ansikte till en serie bilder som jag tror kommer bli awesome! Till lunch bjöd han mig på pizza på stans bästa pizzeria. Alltså det finns nästan inget godare än pizza, seriously, vill personligen tacka den som kom på idén att göra bröd med pålägg typ och sen slänga det i ugnen. Amen.



Sunday, not so funday

  2014-11-16 / 18:58:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



En riktigt tråkig söndag resulterade i sminkning och hårfix på mig själv. Rätt så kul tidsfördriv, fast man egentligen har plugg att ta igen.


Dubai part I

  2014-11-16 / 18:13:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
När jag var i Dubai fotade jag endast två gånger; första dagen och sista dagen, med systemkameran. Därav har jag inte supermånga bilder men de jag har tänkte jag visa i två inlägg. I del 1 här så kommer det bilder på Dubai Mall (som har dryga och otroliga 1200 butiker, och en massa annat skoj) och dess omgivning. Det är något alldeles speciellt så jag tycker det är värt ett helt eget inlägg.
 
 
 
Arkitekturen där är svårslagen. Titta bara på Burj Khalifa! De sakerna som ser ut som plattformer längs med byggnaden är infinity pools.
 
 
På grund av avstånden som kan vara mellan butikerna man vill till finns det shoppingtaxis att åka med för en slant, haha.
 
 
Det välkända och vackra vattenfallet/fontänen, världens största akvarium (tycker det är så coolt med vattendjur, ville bli marinbiolog förut, så gissa om jag älskade det) och ett av världens mest välbevarade och därmed också dyraste dinosaurie-fynd.
 
 
Dubai Mall är så mycket mer än bara ett shoppingcentrum. Kan inte tänka mig att någon någonsin har varit uttråkad när de har varit där.
 
 
Att äta kafta på zaatar w zeit var något som jag absolut behövde göra innan jag åkte hem, sa mamma och Kajsa. Man skulle kunna säga att det är deras kebab där, fast med lammkött. Och ja, det var gott till dess att jag fick reda på att det var lamm jag åt, haha. Nej men jag blir lite illamående när jag ibland tänker efter vad för något jag äter när jag äter kött, så jag brukar borsta bort tanken på de söta och oskyldiga djuren jag äter. Kött är så gott  så jag vill inte sluta med det.
 
 
Efter en hel dags shopping bestämde vi oss för att äta på Texas road house, som tydligen också var ett måste när man besöker Dubai. Jag hade höga förväntningar och de blev överträffade! Har aldrig i hela mitt liv ätit så gott kött och det bara smälte i munnen. Så jag håller med, Texas är ett måste!
Restaurangen låg, som ni kan se på den sista bilden, i närheten av Burj och Dubai fountains. Åh ja fontänerna, hjälp så fint. Och så mäktigt! De dansar i takt till musiken och lamporna på Burj Khalifa blinkar.
Allt var som i en dröm. Jag älskar verkligen Dubai.

Lily Collins

  2014-11-15 / 19:20:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Helt seriöst. Lily. En av de vackraste kvinnorna på denna jord.

STHLM

  2014-11-13 / 23:08:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Dagen spenderades i Stockholm med min mediaklass. Bussen avgick klockan 07.15 (kul.) och det första stoppet var tekniska museet. Där blev vi till en nyhetsredaktion där alla fick en varsin uppgift. Jag blev kameraman tillsammans med Linda, superkul! Det slutgiltiga resultatet kommer att visas på tv imorgon klockan 17.40, minns dock inte på vilken kanal haha. Hur som helst var det lärorikt och intressant att testa på att jobba som på en riktigt redaktion.
Efter tekniska bar det av till fotografiska, det andra och sista stället. Inte riktigt lika givande som det förra men ändå värt det!



En mycket rolig dag med en massa skratt! Men nu är jag heeelt slut efter tempot och allt far och fläng. G'night.

There's this boy & he kinda has my heart

  2014-11-10 / 17:30:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Den killen ni ser bredvid mig är den bästa pojkvännen och vännen man kan ha. Han stöttar i vått och torrt, är pålitlig, ger tonvis med kärlek när jag kanske inte ens tycker att jag förtjänar det och är lätt att skratta med. Och inte nog med att han har världens vackraste insida; jag menar kolla på honom, hur är det ens möjligt?!

New in - black shoes

  2014-11-10 / 14:09:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Dessa grymt snygga skor fick jag med mig hem i helgen. Köpte även ett par svarta basic jeans från favoritbutiken bik bok. Nöjd!

Daddy

  2014-11-09 / 16:49:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Världens bästa pappa är min. Punkt slut. Och mamma också för den delen.

Very sexy

  2014-11-06 / 13:57:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


I Dubai var jag ju såklart tvungen att kika in på Victoria's Secret. Jag köpte tre par trosor där som var relativt basic men helst hade jag velat köpa underkläder från deras kollektion "very sexy" som änglarna bär på bilden. Jag blev helt förälskad men det var tyvärr lite för dyrt så jag hindrade mig men någon gång så ska jag unna mig det eller liknande.

Förresten, kommer upp ett/flera inlägg snart om min vecka i Dubai. Adios!

Sjätte november

  2014-11-06 / 13:26:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Såhär ser det ut i min stad just nu! Myyys.
Ojoj vad länge sedan det var jag uppdaterade. Haft stressigt med skolan och mycket på fritiden. Men det är bara att kämpa på, nästa lov är om cirkus 6 veckor!