Days like this

  2014-07-29 / 20:23:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER











On the road

  2014-07-28 / 10:28:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER




Jobb och packa

  2014-07-27 / 19:23:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Började dagen med att vakna upp bredvid världens vackraste, absolut bästa sättet att vakna på. Att se honom bredvid mig, lysa upp som en ängel.
Efter frukost gick jag iväg till jobbet för ett kort arbetspass på fyra timmar, skönt! Dock inte lika skönt att luftkonditioneringen inte funkade där idag...SVETTIGT.
Nu ska jag sätta igång och packa inför imorgon då jag återvänder till älskade Öland, men den här gången ska jag bo i pojkvännens stuga. Hoppas på en riktigt mysig vecka med honom, hans familj och lite släkt!





Kryssning till Finland

  2014-07-26 / 20:35:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I tisdags bar det av till huvudstaden för att åka på en 48-timmars kryssning till Helsingfors. Sällskapet bestod av min familj, minus mamma, och farfar. Supermysigt och jag hade otroligt roligt! Perfekt väder fick vi också med strålande sol, 30 grader och nästintill vindstilla.
Med mig hem fick jag bland annat en väska som kommer användas som en skolväska och smink.
Åh jag har alltid älskat att åka på kryssning, när jag var mindre åkte vi minst tre gånger per år. Skulle gärna göra det oftare än så! 

 

Första inlägget på första bloggen

  2014-07-21 / 20:38:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har i hela mitt 17 åriga liv stått emot strömmen och aldrig haft en blogg. Okej nu fick jag det att låta som att det har varit tufft men har faktiskt inte känt suget efter en blogg förens nu.
Hur som haver, bloggen kommer att vara lite som min dagbok (fast skippar självfallet vissa delar) främst för min egen skull att se tillbaka på och som en motivationskälla. 
Om det är någon mer än jag som kommer läsa min blogg, haha, så kommer den hur som helst att innehålla bland annat mitt liv, mina tankar, foton och saker som jag blir inspirerad och motiverad av. 
Jaha, det här var då officiellt mitt första blogginlägg. Har för övrigt inte hunnit fixa någon header eller fixat till designen ordentligt men det kommer ändras såsmåningom. So long!